Nieuws

Nieuw: WebXpress lanceert WebXpress Edu, een online leeromgeving

01 mrt 2024
2Com2 lanceert webXpress Edu een online leeromgeving. Met webXpress Edu maak je je eigen cursussen en kunnen cursisten zich aanmelden, inloggen en de gewenste cursussen volgen. In webXpress Edu kunnen eenvoudig cursusmodules worden toegevoegd die uit 1 of meerdere cursuspagina's zijn opgebouwd. Het is mogelijk om huiswerk pagina's toe te voegen waar cursisten hun opdrachten kunnen downloaden en afgerond weer kunnen uploaden voor beoordeling. WebXpress Edu is inclusief een overzichtelijke  monitoring van de progressie van de cursist. Meer informatie

Nieuw: WebXpress Activiteiten voor het organiseren van workshops, trainingen en meer

01 jan 2024
Nieuw in webXpress is de Activiteiten pagina. Hiermee wordt het organiseren van workshops, trainingen, cursussen een fluitje van een cent. WebXpress Activiteiten biedt extra mogelijkheden zoals: flexibele instel mogelijkheden zoals datum on/offline, professionele presentatie met foto, tekst en meer, instelbar herhaal opties in de toekomst, duidelijk aanmeldproces met e-mailbevestigingen en eenvoudig beheer van de aanmeldingen. 

Nieuw: Koppeling postcodetabel leidt tot reductie fouten bij pakketverzending

01 sep 2023
De WebXpress webshop software is uitgebreid met een koppeling met een postcode tabel. Bij gebruik van de tabel hoeft alleen de postcode en huisnummer ingevuld te worden en wordt op basis hiervan het adres ingevuld. Gebruik van de postcodetabel leidt tot een reductie van fouten en reductie van kosten. In eerste instantie is de koppeling actief voor postcodes in Nederland. Zodra dit up-and-running is worden daar ook andere landen aan toegevoegd.

Nieuw: Ticket systeem om de workflow beter te organiseren

01 mrt 2023
De WebXpress Backoffice software is uitgebreid met een Ticketsysteem. type. Met dit systeem kan de workflow beter georganiseerd worden. Bij workflow moet gedacht worden aan activiteiten die moeten worden ingepland, uitgevoerd en afgemeld. Bij gebruik van het Ticketsysteem kunnen tickets worden aangemaakt, op datum worden ingepland en aan personen worden toegewezen. Via tabjes en filters kan er makkelijk verschillende overzicht worden gegenereerd.

WebXpress Backoffice koppelt met Onlineparcel

01 dec 2021
Voor een geautomatiseerde afhandeling van de verzendlabels kan de webXpress Backoffice nu ook gekoppeld worden met Online parcel. Het pakketje wordt aangemeld en een verzendlabel geprint.

Archief

3 okt 2019 - WebXpress Herfstactie
15 okt 2019 - Open Bedrijven Dag Emmen
3 sep 2019 - Verbeterde zoekfunctie
3 jul 2019 - WebXpress Zomeractie
3 feb 2019 - Nu ook .shop extensie
28 jun 2016 - 2Com2 en SSL-beveiliging
1 okt 2015 - 2Com2 en responsive