Nieuws

Instellen Facebook pixel

03 nov 2019
2Com2 heeft het webXpress CMS uitgebreid met de mogelijkheid om het Facenbook pixel-script eenvoudig aan websites toe te voegen. De Facebook pixel toevoeging is waardevol voor tracking van Facebook advertenties wanneer er via geadverteerd wordt via dit platform. Om de Facebook pixel aan de website toe te voegen hoeft alleen het PixelID ingevuld te worden.
 
Voor meer informatie neem contact op >>

Open Bedrijven Dag Emmen

15 okt 2019
Evenals voorgaande jaren wordt ook weer dit jaar op 2 november a.s. de Open Bedrijvendag Emmen/Drenthe georganiseerd en ook 2Com2 doet weer mee. Deze Open Bedrijvendag is de grootste van Nederland. Op deze dag willen we geïnteresseerden ons bedrijf laten zien en willen we onze klanten graag iets extra's bieden door middel van gratis advies. Op 2 november openen wij onze deuren voor belangstellenden. Bent u geïnteresseerd, wilt u weten hoe het er bij ons uitziet, loop dan gerust bij ons binnen. U bent van harte welkom!
 
Voor meer informatie kijk op onze Opendag-webpagina of neem contact op >>

WebXpress Herfstactie

03 okt 2019
Wil je het beste uit je site halen? Dat kan met onze herfstactie! 

In de maanden oktober en november geven we je graag een kennisopfrisser door middel van een gerichte training. In deze periode geven we 25% korting op al onze trainingen. De basistraining WebXpress CMS kost normaal 99 euro, in de actie periode doen we dat voor slechts 75 euro. 

Wil je meer weten kijk dan op de herfstactie pagina of neem contact op >>

Slimme zoekfunctie

03 sep 2019
2Com2 heeft het webXpress CMS uitgebreid met een slimme zoekfunctie waarmee gezochte webpagina's en foto's snel kunnen worden teruggevonden. Door deze zoekfunctie wordt het pagina- en het werken met afbeeldingen, videos, geluidsfragmenten en documenten bibliotheek nog overzichtelijker en het beeer en onderhoud van de website of webshop nog makkelijker. 
 
Voor meer informatie neem contact op >>

Betaalverzoek in Backoffice

03 aug 2019
2Com2 is continue bezig om de mogelijkheden uit te breiden. In de Backoffice is nu de mogelijkheid toegevoegd om een betaalverzoek te sturen. Dit kan handig zijn wanneer iemand wel een bestelling geplaatst heeft maar nog niet betaald of wanneer met de klant een betaaltermijn heeft waaraan de klant herinnerd moet worden. De tekst is flexibel zelf aan te passen. Ook is het mogelijk om een betaal-link vanuit betaalapplicatie (bijvoorbeeld Mollie) toe te voegen.
 
Voor meer informatie neem contact op >>

WebXpress Zomeractie

03 jul 2019
Wil je ook een frisse nieuwe look voor je site en beter gevonden worden? Dat kan met onze zomer actie! 

In juli en augustus steken we je webXpress site graag in een nieuw jasje. Normaal doen we dat voor 395,- euro. In deze maanden hebben we een speciale aanbieding en doen we dat vanaf 245,- euro. Kijk op de volgende sites voor meer inspiratie: webXpress.nl/portfoliowebXpress.nl/templates.
 
Wil je meer weten kijk dan op de zomeractie pagina >>

Domeinnamen in Hall of Fame

03 jun 2019
2Com2 is continue bezig om de laatste stand der techniek te implementeren. Ook de standaarden op internet ontwikkelen zich continu door. Een organisatie die zich in Nederland hiermee bezighoudt is Internet.nl. Zij stellen een test ter beschikking die meet in welke mate een site aan deze internationale standaarden voldoet. Sites met een 100% score worden toegevoegd aan Hall of Fame. 2Com2 is bezig om alle sites naar deze standaarden te upgraden. De verwachting is dat dit eind 2019 zal zijn afgerond.
 
Voor meer informatie neem contact op >>

Boekingssysteem voor cursussen en workshops

03 mei 2019
2Com2 heeft de mogelijkheden van webXpress uitgebreid met een boekingssysteem applicatie. Deze oplossing is bijvoorbeeld goed bruikbaar voor het organiseren van workshops. Deelnemers kunnen zich online aanmelden en (online) betalen. De applicatie houdt bij hoeveel deelnemers er zijn aangemeld en hoeveel plaats er nog is. De aanmeldingen kunnen eenvoudig beheerd worden en facturen worden afgedrukt.
 
Voor meer informatie neem contact op >>

Uitbreiding mogelijkheden meertalig

03 apr 2019
2Com2 biedt in de webXpress Office pakketten al langere tijd uitgebreide mogelijkheden voor het maken en onderhouden van meertalige websites. Zo kunnen binnen een websites pagina's voor verschillende talen worden aangemaakt. Ook kunnen op specifieke pagina's "vaste" teksten voor bijvoorbeeld knoppen worden vertaald.
 
Sinds begin 2018 biedt 2Com2 in de webXpress Shop pakketten steeds meer mogelijkheden voor meertalig. Afhankelijk van de gekozen taal worden de "vaste" teksten automatisch in de juiste taal weergegeven. In stapjes worden ook ook de diverse Backoffice functies aangepast en geschikt gemaakt voor meertaligheid. De meertaligheid wordt aangeboden in de webXpress Shop Pro en hoger pakketten.
 
Meer weten? Neem dan contact op!

Abonnementenbeheer voor zwembaden

03 mrt 2019
2Com2 heeft de mogelijkheden van webXpress uitgebreid een abonnementenbeheer applicatie. Deze oplossing is bijvoorbeeld goed bruikbaar voor zwembaden. Abonnementhouders kunnen zich online aanmelden, inclusief het uploaden van pasfoto en online betalen. De aanmeldingen kunnen eenvoudig beheerd worden. Vervolgens kunnen er pasjes worden geprint of een export bestand aangemaakt voor de drukker. Extra mogelijkheden zin om een barcode te printen en de pasjes te scannen. Naast toegangscontrole geeft de scandata ook inzicht bijvoorbeeld aantallen bezoekers.
 
Voor meer informatie kijk op de webXpress Member ledenbeheer voor zwembaden >>

Nu ook .shop extensie

03 feb 2019
Tegenwoordig kun je ook een .shop extensie vastleggen. Leuk en aardig die nieuwe extensies, maar waarom zou je kiezen voor een domeinnaam met .shop? Het antwoord is vrij simpel: de goede domeinnamen met .nl als extensie raken langzamerhand op. Stel, je wilt een webshop starten met kleding, dan kun je overwegen om kleding.nl te registreren. Echter, kom je er dan al snel achter dat iemand jou al veel eerder voor is geweest en deze domeinnaam niet meer beschikbaar is. In dit geval biedt de nieuwe extensie uitkomst, nu kun je kleding.shop registreren. Het voordeel van deze nieuwe extensie is dat je veel meer goede mogelijkheden hebt, voor in dit geval jouw webshop.
 
Voor meer informatie lees onze Blog of neem met ons contact op >>

Uitbreiding Backoffice met barcodescanning

03 jan 2019
2Com2 heeft de mogelijkheden van webXpress uitgebreid met de mogelijkheden van barcodescanning. De koppeling met de barcodescanner is in eerste mogelijk in webXpress Member een programma dat zeer geschikt voor een ledenadministratie van een vereniging of club. Naast het beheer van de ledenadministratie is het ook mogelijk om ledenpasjes te genereren. Wanneer op het pasje ook een barcode geprint wordt kan deze barcode gelezen worden en kan de software grafieken tonen van het aantal scans. Daarnaast zal de scanner ook toepassingen gaan krijgen in de webXpress Shop software.
 
Voor meer informatie kijk op de webXpress Member pagina >>

Archief

Powered by webXpress