WebXpress is klaar voor het jaar 2020!

31 dec 2019
2Com2 zit vol nieuwe ideeën en we staan te trappelen om om het jaar 2020 te beginnen. Voor onze bestaande en nieuwe klanten gaan we in het komende jaar de webXpress CMS software verder uitbreiden met nieuwe mogelijkheden en groter gebruiksgemak. Op hoofdlijnen gaan we het volgende doen:
 
  • Update van Agenda, Nieuwspagina en Blog-pagina om voor bezoekers actuele en interessante informatie te geven en daarmee de vindbaarheid van de website verhogen.
  • De Webshop software zal worden uitgebreid met meer mogelijkheden om de producten nog beter te kunnen aanbieden en daarmee de presentatie verder te verbeteren met als doel om de verkoop nog meer te bevorderen. 
  • De Backoffice software zal worden uitgebreid met extra functionaliteit om de orderstroom efficiënter te begeleiden bij zowel de logistieke- als administratieve-afhandeling.
  • De webXpress Member software zal worden uitgebreid zodat de verlenging en afhandeling van de abonnementen nog eenvoudiger wordt, meer mogelijkheden voor het afdrukken van pasjes en meer mogelijkheden rondom het scannen van de pasjes en bijbehorende rapportages.
 2Com2 wenst iedereen veel online succes in 2020!

Terug

Powered by webXpress