WebXpress SEO en SEA

WebXpress SEO en SEA
Wij adviseren en ondersteunen je graag hoe je beter vindbaar  kunt worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Wie op internet informatie zoekt zal bijna altijd gebruik maken van zoekmachines. Google is hierbij de meest gebruikte zoekmachine. Om goed gevonden te worden zijn er twee manieren: organische vindbaarheid, hierbij speel Search Engine Optimisation (SEO) een belangrijke rol of zoekmachine adverteren, hierbij speelt Search Engine Advertising (SEA) een rol.Wat is Search Engine Optimisation (SEO)
Het is belangrijk om met de belangrijke zoektermen en de daaraan gekoppelde webpagina's zo hoog mogelijk te staan in de zoekresultaten. SEO staat voor Search Engine Optimisation of in corect Nederlands ook wel optimalisatie zoekmachine vindbaarheid genoemd. Hierbij gaat het om e content van webpagina's te optimaliseren zodat zoekmachines deze hoger gaan vertonen in de zoekresultaten.

Wat is Search Engine Advertising (SEA)
Wanneer een hoge positie in de zoekresultaten niet direct realiseerbaar is, is zoekmachine adverteren een goed alternatief. Bij zoekmachine adverteren komt er meer om de hoek kijken. Door de juiste bieding kan een gewenste positie van de advertentie gerealiseerd worden. Zoekmachine adverteren kost geld en dus is het belangrijk advertentie campagnes slim in te richten.

SEO Training

Voor wie zelf met SEO aan de slag wil is deze SEO Training zeer geschikt. De training geeft uitleg hoe zoekmachines werken, hoe zoekwoorden aan pagina's gekoppeld kunnen worden en hoe de pagina goed kan scoren bij zoekmachines.

SEO Support
Voor wie de SEO graag uitbesteed is deze SEO Support zeer geschikt. Deze support oplossing ondersteund volledig bij het bepalen van zoektermen, het koppelen aan pagina's en het creëren van de zoekmachine vriendelijke content. De SEO support oplossing is inclusief een extra meting en verbetering.

SEA Training
Voor wie zelf met SEA aan de slag wil is deze SEA Training zeer geschikt. De training geeft uitleg hoe advertenties in Adwords en Facebook werken. Er wordt uitleg gegeven over het opzetten van de advertentie (campagne), waar je op moet letten met het bieden en hoe je het resultaat kunt meten.

SEA Advies
Voor wie de SEA graag uitbesteed is deze SEA Support zeer geschikt. Deze support oplossing ondersteund volledig bij het opstellen van de advertentie (campagne), de biedingen en het meten van het resultaat.

Voordelen SEO en SEA training en/of advies:

  • Betaalbaar
  • Vrijblijvende offerte
  • Deskundig advies
  • Resultaat gericht

Bekijk alle opties hieronder


    Start je SEO of SEA advies!   

Wil je meer informatie of uitleg?  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


☆ Aanbieding ☆
50% pakket korting in combinatie met webXpress Webdesign of Training!AANBEVOLEN
SEO TRAINING
Uitleg SEO
Analyse doelen
Selecteren zoekwoorden
Koppelen pagina's
Verbeteren content
Instellen SEO


Meer informatie
v.a. € 199,00
 


SEO SUPPORT
Uitleg aanpak
Analyse doelen
Selecteren zoekwoorden
 Koppelen pagina's
Verbeteren content
Instellen SEO
+ Uitvoering

Meer informatie
v.a. € 399,00
 


 
SEA TRAINING
Uitleg SEA
Opzet campagne
Instellen zoekwoorden
Opstellen advertentie
Kwaliteitsscore
Instellen bieding


Meer informatie
v.a. € 199,00
 


 
SEA SUPPORT
Introductie aanpak
Opzet campagne
Instellen zoekwoorden
Opstellen advertentie
Kwaliteitsscore
Instellen bieding
+ Uitvoering

Meer informatie
v.a. € 399,00
 Powered by webXpress