WebXpress uitbreiding Blog, Nieuws en Agenda

03 jan 2020

Een blog, nieuwspagina of agenda zijn belangrijke opties om je website uit te breiden. Dat heeft meerdere redenen:

Blog om je kennis te delen
Hoe je dat doet? Door kennis te delen, onder meer via een blog- of nieuwsfunctie. Door consequent te laten zien dat je de specialist bent binnen je branche met bruikbare tips, praktijkverhalen en publicaties rond bepaalde thema’s bouw je een onderscheidende positie op. 

Nieuwe bezoekers dankzij een blog
De functie trekt ook nieuwe bezoekers aan. We nemen het voorbeeld van een hovenier die op zijn website de diensten ‘tuinontwerp’ en ‘tuinaanleg’ beschrijft. Hij wordt goed gevonden voor deze twee diensten, maar hij wil graag meer bezoekers naar zijn website trekken. Hij besluit om een blog bij te houden met tips om bijvoorbeeld onkruid van het gazon te verwijderen. De zoekmachines schuiven dit artikeltje met tips naar voren zodra zoekers tips zoeken om onkruid te verwijderen. Dit levert hem meer bezoekers op en hij vergroot zijn netwerk.

2Com2 bood al langer mogelijkheden voor gebruik van Blog, Nieuws en Agenda, maar heeft deze mogelijkheden verder uitgebreid. Daarmee wordt het nog eenvoudiger om een Blog, Nieuws of Agenda pagina te onderhouden. 
 
Van een Blog-item wordt een (korte) inleiding in de overzichtspagina getoond. Na een klik op Lees meer wordt het hele item getoond. Verder zijn de lay-out mogelijkheden verbeterd. Het item wordt samengesteld uit een titel, auteur plus datum, afbeelding en tekst. 
 
Van een Nieuws-item wordt een (korte) inleiding in de overzichtspagina getoond. Na een klik op Lees meer wordt het hele item getoond. Verder zijn de lay-out mogelijkheden verbeterd. Het item wordt samengesteld uit een titel, datum, afbeelding en tekst. Waarbij er eenvoudig 1, 2 of 3 afbeeldingen naast elkaar getoond worden.
 
Van een Agenda-item wordt een (korte) inleiding in de overzichtspagina getoond. Na een klik op Lees meer wordt het hele item getoond. Verder zijn de lay-out mogelijkheden verbeterd. Het item wordt samengesteld uit een titel, datum, afbeelding en tekst. Verder kunnen de items in meer kolommen worden weergegeven.
 
Voor meer informatie neem contact op >>

Terug

Powered by webXpress