API koppeling met GLS verzendsysteem

01 mei 2020
WebXpress heeft een API koppeling met GLS gerealiseerd waarbij de webXpress Backoffice direct is gekoppeld aan de GLS pakketten database. Het voordeel is dat vanuit de Backoffice labels geprint kunnen worden en de zending tegelijkertijd bij GLS wordt aangemeld. Hierdoor kan een aanzienlijke tijdsbesparing gerealiseerd worden bij de verwerking van orders.
 
De GLS API (Application Programming Interface) is een gratis verzendoplossing waarmee u de functionaliteiten van GLS aan uw eigen systemen koppelt. WebXpress heeft deze koppeling standaard ingebouwd. De GLS API maakt het installeren van externe software overbodig en is geschikt voor elk bedrijf ongeacht het systeem en verzendvolume.

Om van deze API gebruik te maken is een GLS account nodig. De koppeling is heel simpel. In combinatie met een speciale label printer kunnen vervolgens met 1 druk op de knop verzendlabels geprint worden. Tegelijkertijd wordt het pakket voor verzending aangemeld. Via track & trace worden klanten op de hoogte gebracht van de verzending. 
 
Geïnteresseerd of meer weten? Neem dan contact op.
Terug

Powered by webXpress