WebXpress Member biedt nieuwe mogelijkheden

03 feb 2020
WebXpress Member is vernieuwd. Er zijn een groot aantal nieuwe en verbeterde functies beschikbaar, of zullen op korte termijn beschikbaar komen.
 
Een belangrijke verbetering is het Aanmeldformulier. Dit formulier kan gebruikt worden voor het online aanmelden van een abonnement. Dut formulier is zeer geschikt voor bijvoorbeeld aanmeldingen voor een zwembadabonnement. Ook kan dit formulier vaker op een website worden gebruikt, ook voor bijvoorbeeld aanmelden voor zwemlessen.
 
Een belangrijke verbetering zijn de abonnementen en de periodieke verlengingen. Zo kunnen abonnementen eenvoudig periodiek worden verlengd. Hierbij blijft het mogelijk om abonnementen tijdelijk of permanent te wijzigen. Via een bankincasso kunnen de abonnementen periodiek worden geïncasseerd.
 
Naast bovenstaande verbetering en uitbreiding biedt webXpress Member nog meer interessante mogelijkheden zoals het online betalen, afdrukken van nota's, afdrukken van pasjes, barcodescanning en scanstatistieken. Geïnteresseerd? Neem dan contact op.
Terug

Powered by webXpress