website Lots of Leads

Website LotsofLeads.nl

 Opdrachtgever: Lots of leads, Amsterdam
 
Realisatie: 2Com2 Internet & Communicatie
 
De opdrachtgever
Lots of Leads heeft de ambitie en de drive om organisaties verder te helpen met door middel van het genereren van leads, in de B2B, maar ook B2C. Dat doen ze door te bellen in opdracht van een standhouder geïnteresseerde beursbezoekers na, op beurzen te staan om producten te promoten maar ook door marktonderzoek te doen en markten in kaart te brengen.

De uitdaging
Lots of Leads zocht naar mogelijkheden om zich zelf te promoten, zich als bedrijf voor te stellen en tegelijkertijd duidelijk hun diensten te presenteren. Daarnaast waren ze trots op hun portfolio en wilde graag een overzicht geven van klanten met ze een samenwerking hebben.

Het resultaat
De website introduceert de organisatie en op de homepagina een korte presentatie van de aangeboden dienstverlening. Vanuit de home-pagina kan direct doorgeklikt worden naar de pagina met uitgebreide beschrijving en de call-to-action. Op de home-pagina tevens een visueel overzicht van de opdrachtgevers. In de dsisclaimer de diensten, algemene voorwaarden, social media, klanten en duidelijk vermelding van de adresgegevens.

Bijzonderheden website:

- Template: Vienna
- Responsive

- SSL-certificaat


2Com2 internet & communicatie is een service gerichte organisatie met meer dan 10 jaar ervaring. Wij helpen onze klanten graag bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een eigen website of webshop.

Het webXpress CMS biedt een uitstekende basis voor het maken een site:

  • Zelf bouwen en onderhouden van site
  • 2Com2 bouwt de site en zelf onderhouden
  • 2Com2 bouwt en onderhoud de site

2Com2 adviseert u graag over de online mogelijkheden met advies met betrekking tot:
  • Webdesign
  • Vindbaarheid
  • Online adverteren (Adwords)

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bedrijfsnaam
Email *
Naam
Telefoon
Uw bericht
Veiligheidscheck:
Stuur mij een kopie
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Powered by webXpress