Webdesign Zilver

Wij maken graag je website of webshop, inclusief extra's en kortingen op CMS pakket!

Bij webXpress webdesign zilver bouwen wij voor u een midelgrootte website, hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan een home-page, een bedrijfspagina en 2-3 tal product- of dienstpagina's en een contactpagina.Eigen design
Het design is op basis van specifiek ontwerp, hierbij kunt u kiezen voor een achtergrond, een bepaalde stijl en kleuren. Bovenin is er plaats voor plaatsing van uw logo die op iedere pagina wordt weergegeven.


Responsive
Bij responsive past de weergave zich automatisch aan het apparaat zoals PC, tablet of mobiel, voor de meest optimale vertoning van uw site.
 

Eigen slideshow

Op de home-page komt een slideshow die visueel de verschillende producten en/of diensten visualiseert.

 

Social media toolbar

De website wordt voorzien van een social media toolbar waarin er linkjes worden gemaakt naar uw social media sites (zoals: Facebook, Linkedin, Twitter en anderen).

 

Effectieve navigatie

Bezoekers komen meestal binnen op de homepage van de website, hier krijgen ze algemene informatie en worden doorgestuurd naar de specifieke productpagina's waarop de bezoekers weer doorgestuurd worden naar bijvoorbeeld een bestel- of contactpagina.

 

Informatieve webpagina's

Op de home-page wordt uw bedrijf geïntroduceerd met een algemeen verhaal en eventueel aangevuld met uw unieke kwaliteiten.

 

Op de bedrijfspagina (Over ons) kunnen bezoekers meer informatie lezen overe u en/of bedrijf. Deze pagina kan worden uitgebreid met informatie over visie, missie etc.

 

Op de product/dienstenpagina's worden klanten uitgebreider geinformeerd over de producten en/of diensten die worden aangeboden.

 

Op de contactpagina kunnen de openingstijden worden vermeld en deze pagina biedt een formulier zodat (potentiele) klanten makkelijk contact met u kunnen opnemen.

 

Duidelijke disclaimer

Onderaan de website wordt op iedere pagina de disclaimer balk weergegeven met daarin de adresgegevens.

 

Goede vindbaarheid

De website kan standaard vindbaar worden gemaakt voor bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en hoofdactiviteit. In dit voorbeeld Muziekschool, Jaap en de producten/diensten die worden aangeboden zoals gitaarles, pianoles en vioolles. Dit in combinatie met een plaatsnaam.

Webdesign Zilver is inclusief:
- Domeinnaam
- Mailbox
- Webruimte
- Invullen en online plaatsen van de 5-pagina site

 

Extra's:
- De website kan eenvoudig worden uitgebreid met extra pagina's

- Training hoe u zelf uw website kunt onderhouden

- Onderhoudscontract om uw website up-to-date te houden

- Adwords campagne om meer bezoekers naar uw website te trekken


Powered by webXpress