Webdesign Brons

Wij maken graag je website of webshop, inclusief extra's en kortingen op CMS pakket!

Bij webXpress webdesign Brons bouwen wij voor u een kleine website, hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan een home-page en een contactpagina.Aantrekkelijk design
Het design is op basis van een template, hierbij kunt u kiezen voor een achtergrondfoto, een bepaalde stijl en hoofdkleuren. Bovenin is er plaats voor plaatsing van uw logo die op iedere pagina wordt weergegeven.

 

Responsive
Bij responsive past de weergave zich automatisch aan het apparaat zoals PC, tablet of mobiel, voor de meest optimale vertoning van uw site.

Social media toolbar 

De website wordt voorzien van een social media toolbar waarin er linkjes worden gemaakt naar uw social media sites (zoals: Facebook, Linkedin, Twitter en anderen).

 

Effectieve navigatie

Bezoekers komen meestal binnen op de homepage van de website, hier krijgen ze algemene informatie en worden doorgestuurd naar de contactpagina.

 

Informatieve webpagina's

Op de home-page wordt uw bedrijf geïntroduceerd met een algemeen verhaal en eventueel aangevuld met uw unieke kwaliteiten.

 

Contactpagina
Op de contactpagina kunnen de openingstijden worden vermeld en deze pagina biedt een formulier zodat (potentiele) klanten makkelijk contact met u kunnen opnemen.

 

Duidelijke disclaimer

Onderaan de website wordt op iedere pagina de disclaimer balk weergegeven met daarin de adresgegevens.

 

Goede vindbaarheid

De website kan standaard vindbaar worden gemaakt voor bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en hoofdactiviteit. In dit voorbeeld Bakkerij, Kok in combinatie met een plaatsnaam.


Webdesign Brons is inclusief:
- Domeinnaam
- Mailbox
- Webruimte
- Invullen en online plaatsen van de 2 pagina site

 

Extra's:
- De website kan eenvoudig worden uitgebreid met extra pagina's

- Training hoe u zelf uw website kunt onderhouden

- Onderhoudscontract om uw website up-to-date te houden

- Adwords campagne om meer bezoekers naar uw website te trekken

Powered by webXpress