Reserveringssysteem

Reserveringssysteem

Een reserveringssysteem is een mogelijke uitbreiding voor een website van bijvoorbeeld een kapper, pedicure of trainingsbureau. Met het reserveringssysteem kunnen bezoekers zich online aanmelden. Zowel de bezoeker als u als websitebeheerder ontvangen hierover bericht over de aanmelding.

 

De werking van het reserveringssysteem

Met activering van het agenda/reserveringssysteem komt er 2 extra functies beschikbaar: (1) beheer agenda/ledendatabase, (2) aanmeldoptie voor activiteiten/behandeling. Het agenda/reserveringssysteem werkt in drie stappen:
- Welke locatie
- Welke activiteit
- Welke tijd


 

Beheer reserveringssysteem

Het beheer ledendatabase biedt toegang tot het beheer van de agenda/reserveringssysteem. Hier kunnen de locaties, activiteiten en tijden worden gedefinieerd. 

Aanmeldoptie

De aanmeldoptie kan aan webpagina's worden toegevoegd. Bezoekers die een aanmelding doen kunnen naast de selectie van locatie, activiteit en tijd ook een (verplicht) aantal gegevens op het formulier invullen.

Reserveringssysteem en webXpress

Het reserveringssysteem biedt meerwaarde voor organisaties als kappers, pedicures en/of trainingsbureaus's omdat klanten zich online kunnen aanmelden.

De voordelen op een rijtje:


Powered by webXpress