Meertalig

Meertalig

Als u uw producten en/of diensten in het buitenland wil verkopen is meertalige een goede oplossing. Een meertalige website biedt de mogelijkheid om de website in meerdere talen te tonen. Via een vlaggetje kan er van de ene taal naar de andere taal geswitched worden.

 

Hoe werkt meertalig

Meertalig kent verschillende oplossingen. Bij meertalig bestaat de websites uit pagina's in verschillende talen. Zo kunnen er meerdere pagina's in het Nederlands zijn, meerdere pagina's in het Engels en meerdere pagina's in het Duits. Via een vlaggetje kan van de ene taal naar de andere taal geswitched worden. Als voor Nederlands gekozen wordt dan worden alleen de Nederlandse pagina's getoond, als er voor Engels gekozen wort alleen de Engelse pagina's. Het is ook mogelijk om pagina's te maken die in meerdere (of alle) talen getoond wordt.

De onderdelen van meertalig

Meertalig bestaat uit de volgende onderdelen: toevoegen talen, toevoegen pagina's per taal.


 

Toevoegen talen

Voordat een taal gebruikt kan worden moet deze taal eerste geactiveerd worden. De activering zorgt ervoor dat de vlag voor taalkeuze getoond wordt. 

Instellen taal per pagina

Bij het aanmaken en/of wijzigen van een pagina geselecteerd worden in welke taal de pagina moet worden weergegeven. Een pagina kan in 1 taal getoond worden, maar ook in meerdere talen. In principe is het logisch dat een pagina slechts in 1 taal getoond wordt. Bij gebruik van een universele pagina zoals fotoalbum (bijvoorbeeld zonder teksten) kan een pagina echter eenvoudig in meerdere talen getoond worden op ware grootte (passend op het beeldscherm).

Meertalig en webXpress

WebXpress biedt een goede meertalige oplossing.

De voordelen op een rijtje:


Powered by webXpress