Kortingscodes

Kortingscodes

Kortingscodes zijn een reeks cijfers en letters die klanten kunnen gebruiken om een korting te krijgen. Deze kortingscode kan dan op het bestelformulier worden ingevuld. Door gebruik van kortingscodes kan de drempel voor het plaatsen van een bestelling voor nieuwe klanten worden verlaagd maar ook kunnen bestaande klanten door het bijvoegen van kortingscoupons gestimuleerd worden om te blijven. Door het aanbieden van waardecheques kunt u kortingscoupons zelfs als product aanbieden en via een webshop verkopen.

 

Kortingscode

Een kortingscode is een reeks cijfers en letters die digitaal of bedrukt uitgedeeld en verspreid kunnen worden.


 

Vast bedrag of korting
 
Kortingscodes zijn codes die handmatig of u via uw website, nieuwsbrieven, facebook of andere media kunt verspreiden.

Per kortingscode kan ingesteld worden of het om een vast bedrag of percentage van korting gaat. 

Kortingscoupons
 
Dit zijn digitale of fysieke formulieren met hierop een kortingscode. Deze coupons kunt u bij uitlevering van orders bijvoegen om zo uw klant te motiveren om terug te keren.
 


 

Waardecheques
 
Waardecheques zijn kortingscoupons die u via de webshop kunt verkopen. Net als andere kadocheques krijgt de ontvanger de vrijheid om zelf een artikel naar wens uit te kiezen.
 


 

Houdbaarheid (Tht)

U kunt unieke kortingscodes gebruiken, maar ook kortingscodes met een oneindige houdbaarheid of codes die in een bepaalde periode geldig zijn.


Kortingscodes en webXpress

Met kortingscodes biedt webXpress de mogelijkheid om laagdrempelig nieuwe klanten aan te trekken en/of de klantloyaliteit te verhogen.

De voordelen op een rijtje:Powered by webXpress