Eigen knoppen

Eigen knoppen

De eenvoudigste vorm van een knop is eigenlijk een link, daarnaast kan gekozen worden voor een standaard knop. Naast een eigen design kun je ook nog aan eigen knoppen denken, dat maakt een site helemaal compleet. 

 

Het belang van knoppen

Knoppen zijn een belangrijk onderdeel van een site. Knoppen zijn een onderdeel van de vormgeving, maar ook een belangrijk onderdeel van de navigatie, maar de belangrijkste functie van knoppen is de call-to-action.


 

Vormgeving

Als je voor eigen knoppen kiest dan moeten deze natuurlijk goed passen binnen het design van de site. Meestal gebeurd deze vormgeving door een webdesigner. 


 

Navigatie

Net als het menu en linkjes zijn knoppen een belangrijk onderdeel van de navigatie. Ze helpen namelijk de bezoeker van een site de volgende stap te vinden.


 

Call-to-action

Iedereen weet waar een knop voor bedoeld is: om  op te drukken. Voor een knop op een site is dit niet anders. Knoppen worden gebruikt om de bezoeker tot actie te laten overgaan. Bijvoorbeeld aanmelden voor een workshop en bestellen van een product.

Knoppen en webXpress

Knoppen zijn een belangrijk onderdeel van een site en zijn een onderdeel van het design maar kunnen daarna een belangrijke bijdrage leveren aan de effectiviteit van een site.

De voordelen op een rijtje:


Powered by webXpress