Boekingssysteem

Boekingssysteem

Een boekingssysteem is een uitbreiding voor een website van bijvoorbeeld een trainingsbureau dat cursussen of workshops organiseert. Met het boekingssysteem kunnen bezoekers zich online aanmelden. Zowel de bezoeker als de websitebeheerder ontvangen bericht over de aanmelding.

 

De werking van het boekingssysteem

Met activering van het boekingssysteem komen er extra functies beschikbaar: (1) beheer boekingen, (2) aanmeldformulier, (3) online betalen, (4) bijhouden boekingen, (5) afhandeling boekingen en (6) e-mailsysteem.


 

Beheer boekingssysteem

In de Backoffice kunnen activiteiten worden aangemaakt. Hiervan kan de naam van de activiteit, de locatie en de datum/tijd worden ingevoerd. De volgorde van selectie is instelbaar.


 

Aanmeldformulier

De aanmeldoptie kan eenvoudig webpagina's worden toegevoegd. Bezoekers die een aanmelding doen kunnen naast de selectie van locatie, activiteit en datum/tijd ook een (verplicht) aantal gegevens op het formulier invullen.


 

Online betalen

Direct na de aanmelding kan deze online betaald worden. Er zijn koppelingen mogelijk met Mollie, Paypal en Rabobank Omnikassa en iDEAL van ING en ABN-Amro*.

Niet alle opties van ING en ABN Amro kunnen gekoppeld worden!  

Bijhouden boekingen 

Van de aanmeldingen ontvangen de bezoeker en de beheerder een e-mail bericht. Het boekingssysteem houdt het aantal aanmeldingen bij. Zodra het maximum bereikt wordt stopt de mogelijkheid voor aanmelden. 


 

Afhandeling boekingen

Van een aanmelding wordt een order gemaakt,hiervan kan een factuur worden gemaakt en per e-mail verstuurd. Ook is het mogelijk een betaalverzoek te sturen.


 

E-mailsysteem

Vanuit het Boekingssysteem kunnen klanten ook gemaild worden.


Boekingssysteem en webXpress

Het boekingssysteem biedt meerwaarde voor organisaties zoals trainingsbureaus's omdat klanten zich online kunnen aanmelden.

De voordelen op een rijtje:


Powered by webXpress