Blog

Blog

Een blog is een nuttige uitbreiding van een website en/of webshop. Een blog kan gebruikt worden voor het publiceren van blogsitems. Als extra mogelijkheid biedt de blog de mogelijkheid voor plaatsen van reacties, waardoor de site interactiever wordt.

 

De functie van een blog

Een blog is een webpagina waarop blogitems of ook wel posts genoemd gepubliceerd kunnen worden. Door de regelmatige publicaties biedt de websites steeds weer nieuwe informatie. Dit is aantrekkelijk voor bezoekers, maar ook voor uw positie in zoekmachines, immers uw website wordt regelmatig ge-update. Voor het publiceren van items zijn er diverse instelmogelijkheden.
 
De mogelijkheden van een blog

Een blog heeft de volgende mogelijkheden: maken sjabloon, toevoegen van items, instellen datum publicatie online, instellen datum publicatie offline, of het bericht gearchiveerd moet worden, of er gereageerd kan worden en of de reactie direct of na goedkeuring gepubliceerd moet worden.


 

Maken Sjabloon

Om het publiceren van berichten te vergemakkelijken met iedere keer een zelfde opmaak kan er een standaard item worden gedefinieerd die iedere keer als basis voor het nieuwe item gebruikt wordt.  

Instellen van/tot publicatie datum

Bij het toevoegen van een nieuw item kan ingesteld worden of deze direct of op een bepaalde datum moet worden gepubliceerd. Ook kan worden ingesteld op welke datum het bericht offline moet worden gezet.
 


 

Offline en/of archief

Als een item offline gezet wordt kan het item nog als archiefitem getoond worden. Via een link is het item dan nog weer op te roepen. Ook kan ingesteld worden tot wanneer het archiefitem moet worden getoond. 

Reacties plaatsen
 
Aan bezoekers van de pagina kan de mogelijkheid worden geboden om reacties te plaatsen. deze reacties kunnen direct gepubliceerd worden of na goedkeuring.


Blog en webXpress

Een blog is een nuttige uitbreiding van uw site waarmee u uw actiever wordt en zelfs interactief kan worden gemaakt.

De voordelen op een rijtje:


Powered by webXpress