Barcodescanning

Barcodescanning
Als u meerde zendingen per dag moet klaarmaken en/of als deze zendingen uit een grotere hoeveelheid verschillende artikelen bestaat dan kan uitbreiding met barcode scanning een goede stap voorwaarts zijn. Door gebruik van barcodescanning verlopen de processen efficiënter en wordt de kans op fouten gereduceerd.  Barcodescanning is vooral heel handig als er met producten wordt gewerkt die al van een EAN-nummer met barcode zijn voorzien.

 

Het voordeel van barcode scanning

Barcodescanning heeft een aantal mogelijkheden: Met barcodescanning kan de ontvangst van producten geadministreerd worden, kan het verzamelen van de verzending geadministreerd worden en kan de verzending van het pakket geadministreerd worden.

Belangrijke functies

Het voorraadbeheer bestaat uit de volgende onderdelen bestaan: instellingen voorraadafgifte, voorraadniveau en besteladvieslijst.


 

Controleren ontvangst
 
Door middel van barcodescanning kunt u de ontvangst van producten controleren en de ontvangen producten bij de voorraad bij boeken. 

Controleren order voor verzending
 
Door middel van barcode scanning kunt u de order controleren op volledigheid. Door barcodescanning bespaart u tijd en reduceert u de kans op fouten. 

Administreren verzending
 
Door middel van barcodescanning kunt u eenvoudig de track & trace code scannen en administreren. door barcodescanning kunt u de status van uw pakket beter volgen.
 
Barcodescanning en webXpress
 
Met barcodescanning biedt webXpress extra functionaliteit om de afhandeling van de producten bij ontvangst en verzending efficiënter te laten verlopen en de kans op fouten te verkleinen.

De voordelen op een rijtje:


Powered by webXpress