Zomeractie


WebXpress zomeractie: Een frisse look voor je site!


Een goede site is essentieel zodat potentiële klanten je kunnen vinden en zien wat je te bieden hebt. Als je site er goed uitziet blijven toekomstige klanten langer rondkijken en doorklikken.

Een frisse wind

Soms is het goed om met een kritische blik naar je eigen site te kijken en je de vraag te stellen: Klopt de informatie nog wel en past  de uitstraling nog bij deze tijd of kan de site wel een make-over gebruiken? Wij kunnen uw website in een nieuw jasje steken, waarbij deze er natuurlijk op alle digitale media goed uitziet.

Beter vindbaar

Tegenwoordig wordt alles geGoogled. Het is daarom belangrijk dat je site goed gevonden wordt in Google. Dat is een complex gebeuren en vraagt om expertise. Wij willen je graag ondersteunen om je site hoger in Google te krijgen.

Goede techniek

Onze servers staan op een streng beveiligde locatie. Wij houden de techniek goed op orde met regelmatige updates maar ook met bijvoorbeeld ssl-certificaten voor een veilige gegevensoverdracht. 

ZOMERACTIE!
Wil je ook een frisse nieuwe look voor je site en beter gevonden worden? Dat kan met onze zomer actie! 

In juli en augustus steken we je webXpress site graag in een nieuw jasje. Normaal doen we dat voor 395,- euro. In deze maanden hebben we een speciale aanbieding en doen we dat  vanaf 245,- euro. Kijk op de volgende sites voor meer inspiratie: webxpress.nl/portfolio, webxpress.nl/templates

Heb je interesse? Neem dan contact op via 085 - 3 015 015 of mail ons

* De genoemde prijzen zijn exclusief BTW
Powered by webXpress