server en webruimte en beveiliging

Server, webruimte en beveiliging

De websites van onzer klanten draaien op onze servers. Deze servers staan in Nederland en alleen wijzelf en onze hosting partner hebben toegang tot deze server. Dat onze servers in Nederland staan is een bewuste keuze, zo kunnen wij voorkomen dat derden geen online en offline toegang hebben. Op deze servers hebben wij voor onze klanten webruimte gereserveerd

 

Belangrijke aspecten 

Bij hosting is het belangrijk waar de servers worden gehost, er voldoende opslagcapaciteit is en dat de beveiliging goed geregeld is. Hoe wij dit geregeld hebben zullen we hier toelichten.


 

Server in NL

Dat onze servers in Nederland staan is een bewuste keuze. Wij willen voldoen aan Europese wetgeving en voorkomen dat er ongewenst online derden meekijken, zowel online als offline  

Webruimte

Op deze servers hebben wij voor onze klanten webruimte gereserveerd. Afhankelijk van het pakket heeft de webruimte een bepaalde omvang. Op deze webruimte wordt zowl de websitedata opgeslagen als e-mail.
 


 

Beveiliging

Naast online beveiliging o.a. d.m.v. SSL-certificaten is het ook belangrijk dat dat onbevoegden niet bij de servers kunnen komen en dat de serverlocatie minimaal twee internet-aansluitpunten heeft en een noodstroomvoorziening. 


De voordelen op een rijtje:Powered by webXpress